Szolgáltatások

Létesítmény üzemeltetés

A Létesítmény üzemeltetési szolgáltatásunk keretében vállaljuk különböző létesítmények (lakóházak, lakóparkok, irodaházak, kereskedelmi és ipari ingatlanok stb.) teljes körű üzemeltetését, ami igény szerint magában foglalhatja az épület és a hozzá tartozó terület folyamatos karbantartását, az esetleges meghibásodások javítását, porta és vagyonvédelmi szolgáltatás biztosítását, a nagy felújítások és a kapcsolódó tervezési, műszaki, mérnöki és pénzügyi támogatást, ko-ordinációt is.

Karbantartás, javítás

Az épület és annak rendszereinek hasznos élettartamát rendszeres állagmegóvó karbantartással lehet meghosszabbítani, meghatározott szinten tartani.

A karbantartás többek között megelőzésre is szolgál, az időben észrevett meghibásodás nem csak nagyobb anyagi károktól menthet meg, hanem az ezzel járó idő és termelés, használat kiesést is megspórolhatjuk vele.

A megfelelő karbantartás ellenére is előfordulhatnak olyan esetekek (pl. anyagfáradás), amikor az adott gép meghibásodik vagy épületrész a funkcióját már nem tudja betölteni, amikor az adott eszköz javítására van szükség.

Az alábbi karbantartási és javítási szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére

Épület, építőipari szakipar

Az épület, építőipari szakipari karbantartási tevékenységünk keretében a különböző kőműves, gipszkartonos, festési, tetőfedő, ács, lakatos, hideg vagy meleg (pl, padlószőnyeg, PVC) burkoláshoz kapcsolódó munkálatokat végezzük el az előre egyeztetett éves karbantartási ütemtervnek megfelelően. Az ügyféligények függvényében épület, épületszakipari javítási munkákat is vállalunk, előre egyeztett műszaki és minőségi tartalom mellett.

Légtechnika

A légtechnika karbantartási tevékenységünk keretében a légtechnikai gépek, berendezések gyártói utasításában leírt rendszerességgel történő karbantartását, valamint a légcsatornák takarítását, antibakeriális fertőtlenítését, takarítását végezzük el az előre egyeztetett éves karbantartási ütemtervnek megfelelően. Az ügyféligények függvényében légtechnikai javítási munkákat is vállalunk, előre egyeztett műszaki és minőségi tartalom mellett.

Lift, felvonó, mozgólépcső, mozgójárda

A lift, felvonó, mozgólépcső, mozgójárda karbantartási tevékenységünk keretében a  berendezések gyártói utasításában, illetve a vonatkozó törvényi szabályozás (pl 146/2014. (V. 5.) Korm. rendelet a felvonókról, mozgólépcsőkről és mozgójárdákról) szerint leírt rendszerességgel és tartalommal történő karbantartását, takarítást, ÉV mérést, valamint a kapcsolódó adminisztrációt (pl. felvonókönyv vezetése, ÉV mérés jegyzőkönyv) végezzük el az előre egyeztetett éves karbantartási ütemtervnek megfelelően.
A kormány rendelet alapján a tulajdonost, üzemeltetőt terhelő kötelező karbantartás feladatának átvállalásán túlmenően közreműködünk a kijelölt szervezetek által kötelező módon elvégzendő éves felülvizsgálati ellenőrzéseken és segítünk az esetleges hibák, megállapítások elhárításában is. Az ügyféligények függvényében a liftek, mozgólépcsők, mozgójárdák javítási munkáit is vállaljuk, előre egyeztett műszaki és minőségi tartalom mellett.

Általános gépészet

Az általános gépészeti karbantartási tevékenységünk keretében a nem légtechnikai gépek, berendezések (pl. szivattyúk, kapu mozgató egységek) gyártói utasításában leírt rendszerességgel történő karbantartását, valamint a csövek, csatornák takarítását végezzük el az előre egyeztetett éves karbantartási ütemtervnek megfelelően. Az ügyféligények függvényében az általános gépészet javítási munkáit is vállaljuk, előre egyeztett műszaki és minőségi tartalom mellett.

Villamos és gyenge áramú hálózat

A villamos és gyenge áramú karbantartási tevékenységünk keretében a villamos berendezések gyártói utasításában leírt rendszerességgel történő karbantartását az előre egyeztetett éves karbantartási ütemtervnek megfelelően.

A fél évente esedékes kötelező tűzvédelmi felülvizsgálatok mellett pedig évente javasolt egy alapos átvizsgálás ütemezése is, mellyel minimálisra csökkenthető a meghibásodásokból adódó károk. Az ügyféligények függvényében a villamos és gyengeáramú rendszerek javítási munkáit is vállaljuk, előre egyeztett műszaki és minőségi tartalom mellett.

Felújítás

Épület, építőipari szakipar

Az épület, építőipari szakipari felújítási tevékenységünk keretében egyeztetjük az ajánlatkérő partnerünkkel az elvárt műszaki és szakmai tartalmat, minőségi elvárásokat, felmérjük a felújítandó épület, épületrészt, beazonosítjuk a felújítás során alkalmazható technológiákat, anyag és munkaigényt és ezen információk alapján testre szabott árajánlatot készítünk az Ön számára. 

Légtechnika

A légtechnikát érintő felújítási tevékenységünk keretében egyeztetjük az ajánlatkérő partnerünkkel az elvárt műszaki és szakmai tartalmat, minőségi elvárásokat, felmérjük a bontandó és hasznosítható anyagok körét, beazonosítjuk a felújítás során telepítendő gépek körét, azok anyag és munkaigényt és ezen információk alapján testre szabott árajánlatot készítünk az Ön számára. 

Lift, felvonó, mozgólépcső, mozgójárda

A lift, felvonó, mozgólépcső, mozgójárda felújítása egy olyan komplex feladatkör, mely keretében nemcsak a berendezés megújulásáról gondoskunk (komplett csere vagy egyes fődarabok cseréje), hanem a kapcsolódó engedélyek (pl. bontási) adminsztrációs terheit is levesszük ügyfeleink válláról, ill biztosítjuk az új felvonó üzembehelyezésével szemben támasztott, a hatályos magyar szabványokban rögzített előírások (pl. új betáp kiépítése) teljesítését, mely a sikeres szakértői átadás-átvétel, illetve a használatbavételi engedély feltétele. 

Általános gépészet

Az általános gépészetet érintő felújítási tevékenységünk keretében egyeztetjük az ajánlatkérő partnerünkkel az elvárt műszaki és szakmai tartalmat, minőségi elvárásokat, felmérjük a bontandó és hasznosítható anyagok körét, beazonosítjuk a felújítás során telepítendő gépek körét, azok anyag és munkaigényt és ezen információk alapján testre szabott árajánlatot készítünk az Ön számára. 

Villamos és gyenge áramú hálózat

A villamos és gyenge áramú hálózatot érintő felújítási tevékenységünk keretében egyeztetjük az ajánlatkérő partnerünkkel az elvárt műszaki és szakmai tartalmat, minőségi elvárásokat, felmérjük a bontandó és hasznosítható anyagok körét, beazonosítjuk a felújítás során telepítendő eszközök, berendezések körét, azok anyag és munkaigényt és ezen információk alapján testre szabott árajánlatot készítünk az Ön számára. 

Parkfenntartás, kertészet

A parkfenntartás, kertészet szolgáltatásunk keretében vállaljuk társasházak, irodaházak, szállodák, ipari létesítmények kertjeink és zöldfelületeinek, gyepszőnyegeinek, fáinak a rendszeres gondozását, vágását, növényvédelmi kezelését, illetve az évszaknak és az igényeknek megfelelő megújítását is. Munkánkat a partnerünk igényeinek megfelelően, annak zavarása nélkül végezzük, szervezzük.

Takarítás

Cégünk vállalja társasházak, irodák, hotelek, ipari létesítmények takarítását, figyelemmel partnerünk munkaidejére, házirendjére, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarjuk a tevékenységében. Az alábbi takarítás csomagokat kínáljuk, melyek tetszőlegesen testreszbahatóak az Ön igényeinek megfelelően:

  • rendszeres alap takarítás
  • extrém takarítás: melyet a különösen szennyezett felületek kezelésére javaslunk
  • pipere takarítás: ha Ön azt szeretné, hogy a legapróbb részletekre is figyeljünk
  • nagy takarítás
    • az építőipari átadást megelőző takarítás
    • egyedi igények szerinti ipari takarítás

Projektmenedzsment

Cégünk vállalja komplett építőipari felújítások, kivitelezések projektmenedzsmentjét, a tervezéstől, a kivitelezés szervezésén, követésén keresztül a megrendelőnek történő kulcsra kész átadásig, a partner által elvárt adminisztrációt, jelentési kötelezettséget is beleértve.